Deritel ürün gurubunda ürettiği çift boncuklu serisi bileklikleri sanal mağazasında satışa sundu. kırmızı lacivert renkli boncuklar ve kahverengi örme deri bileklik tasarımı ile eşsiz ve harika bir arada üç bileklik ile seveceğiniz ve beğeneceğinizi umuyoruz.
Çelik kapama bileklikleri kolayca bileğinize takıp çıkarabileceğiniz özelliği ile işlevsel özelliğe sahiptir. teninize ve giysilerinize uyum içinde olacak bileklik ürünleri ile şık ve yakışan ürünleri sizlerde seveceksiniz
Alın teri göz nuru ile harika örülen iki bileklik ve bir boncuklu bileklikten oluşan kombine bir üründür.
Deri bileklik teninizle iyi bir uyum sağlar ve üzerinizdeki elbiseler ile moda uyumu birbirini tamamlar. Bileklik artık yaşamımızın vazgeçilmez aksesuarları arasına girmiştir. Bizler kaliteli ürünlerimizi sizlere sunarak Gönül rahatlığı ile uzun süre kullanmanıza imkan sağlıyoruz.
Bileklik ürünleri ile daima yakışanı ve tasarımını istemek sizlerin hakkı. Deritel olarak daima doğal olmasına özen gösterdiğimiz yeni ürünleri tasarlayıp sizlere sunmaya devam edeceğiz.
Bileklik her zaman zengin tasarımlara ihtiyaç duyar. Sizlerin isteği tasarımlarda ürünler isteğiniz halinde bizlere bildirmenizi rica ediyoruz.
İki renkli boncuklu ve kahverengi deri örme bileklik çelik metal aksesuarlı kapama özelliği ile deritel ürünlerini güvenle www.deritel.com marketimizde sipariş verebilirsiniz..Siparişleriniz size en hızlı şekilde aynı gün kargo ile sizlere yollanacaktır.
Renkler : Lacivert, Kırmızı, kahverengi